Word lid van MKB-Nederland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Word daarom lid

Jouw stem wordt gehoord
Het midden- en kleinbedrijf staat aan de basis van het economisch herstel. Het is daarom belangrijk dat jij de ruimte krijgt om te ondernemen. Wij laten jouw stem horen in gemeenten, Den Haag en in Brussel.

 

Kennis van zaken
MKB-Nederland is een betrouwbare bron van onafhankelijke informatie op het gebied van ondernemerschap. Wij zorgen ervoor dat je op het juiste moment op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen, waardoor je nog efficiënter kunt ondernemen.

Via ons portaal mijn.mkbservicedesk.nl kun je een persoonlijk profiel aanmaken met je persoonlijke themavoorkeuren. Ook kun je hier terecht voor downloads, bedrijfsscans en filmpjes die je verder helpen met de ontwikkeling van je bedrijf.
Regelmatig organiseren we bovendien informatieve bijeenkomsten over thema's als personeel, internationaal ondernemen en financiering.

 

Ondernemen doe je niet alleen
Een sterk netwerk is voor ondernemers essentieel. Op onze regionale netwerk- en informatiebijeenkomsten ontmoet je veel collega-ondernemers, die net als jij kansen zien voor ondernemerschap in Nederland. Je maakt deel uit van ons netwerk van beslissers in politiek, instanties en bedrijfsleven. Haal meer uit ons netwerk.

 

Word lid
MKB-Nederland verbindt ondernemers in het mkb (0-250 werknemers). We hebben twee soorten leden: brancheorganisaties en ondernemingen. Zie jij kansen voor je bedrijf of (branche)organisatie?
Wij geven graag meer informatie. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op. Wil je liever een medewerker spreken? Bel dan naar 0598-382858.

Voor slechts €280,-* (2021) profiteert u een jaar lang van alle voordelen van het lidmaatschap.

  • U steunt de lobby van MKB-Nederland en van uw regiokantoor om gezamenlijk het ondernemersklimaat in Nederland en in uw regio te verbeteren
  • U heeft recht op telefonisch advies van ervaren adviseurs (o.a. juridisch, personeel, financieel)
  • U wordt uitgenodigd voor diverse (regionale) bijeenkomsten met toonaangevende sprekers en actuele thema's (MKB-Nederland heeft het grootste en breedste netwerk van Nederland; 150.000 leden), zoals de Week van de Ondernemer en het MKB Jaarcongres. 
  • U heeft onbeperkte toegang tot de meest complete informatiesite voor ondernemers 'de MKB Servicedesk' met diverse e-books, whitepapers, webinars en scans over de meest uiteenlopende ondernemersonderwerpen
  • U wordt geïnformeerd over wijzigingen in wet- en regelgeving en dan met name de praktische kant hiervan.

Bent u gevestigd in een van de regio's: Rotterdam-Rijnmond**, Den Haag, Amsterdam, UtrechtZwolle, of Limburg***; dan profiteert u ook van het lokale netwerk en de lokale belangenbehartiging van onze afdelingen aldaar. 

 

Het lidmaatschap loopt per twaalf maanden en kan iedere maand ingaan. Na afloop van die periode wordt het automatisch verlengd; u hoeft hier niets voor te doen. Wilt u het lidmaatschap opzeggen, dan verzoeken wij u dit, graag schriftelijk, één maand voor het einde van deze periode, schrifelijk aan ons door te geven.

* voor lokaal partners en brancheorganisaties geldt een ander tarief, neem voor meer informatie contact met ons op.

** voor ondernemers aangesloten in Rotterdam-Rijnmond geldt een toeslag op de contributie voor het grote aantal activiteiten dat aangeboden wordt.

*** voor Limburg geldt dat u rechtstreeks lid wordt van MKB-Limburg U moet zich ook daar aanmelden. Voor het lidmaatschap van deze verenigingen gelden andere tarieven en voorwaarden.

 

Lokaal partner
In de regio's werken wij samen met lokale ondernemersverenigingen aan een kansrijk ondernemersklimaat in uw gemeente. Binnen deze samenwerking wordt de know how van MKB-Nederland optimaal gecombineerd met de ervaring en expertise van ondernemers. Wij faciliteren de lokale lobby van onze Lokaal Partners met praktische tools, informatie en onderzoeken. Heeft u als bestuurder van een ondernemersvereniging belangstelling om Lokaal Partner te worden? Stuur ons een e-mail. Wij bellen zo snel mogelijk terug met meer informatie of voor een afspraak met het bestuur van uw vereniging. Wilt u liever een medewerker spreken? Bel dan naar 0598-382858.

 

We ontmoeten je graag op één van onze bijeenkomsten. Bekijk de agenda voor een bijeenkomst bij jou in de buurt.