Word lid van MKB-Nederland

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Word lid van MKB-Nederland

Een sterk netwerk voor een kansrijk ondernemersklimaat

MKB-Nederland komt op voor het belang van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (0-250 medewerkers).

 

Onze leden zijn ruim 120 brancheverenigingen uit uiteenlopende sectoren, zoals de detailhandel, industrie, bouw, cultuur, zorg, transport, recreatie en (zakelijke) dienstverlening. Gezamenlijk vertegenwoordigen wij ruim 170.000 ondernemers.

Met het lidmaatschap van MKB-Nederland maakt jouw organisatie deel uit van een invloedrijk netwerk van beslissers in politiek en bedrijfsleven. En je bepaalt mede onze inzet in Den Haag, in Brussel en op lokaal niveau. Door krachten te bundelen bereiken we meer voor ondernemers, jouw leden.

 

Brancheorganisaties kunnen lid worden van MKB-Nederland en onze lobby mede vormgeven. Meer weten over het lidmaatschap en de wijze waarop wij georganiseerd zijn? Neem direct contact op met Rob Wolthuis, secretaris Verenigingszaken, tel. +31 70 3490 414.

 

Lokale ondernemersverenigingen kunnen Lokaal Partner worden. Heb je als bestuurder van een ondernemersvereniging belangstelling om Lokaal Partner te worden? Stuur ons een e-mail. Wij bellen je zo snel mogelijk terug met meer informatie of voor een afspraak met het bestuur van jouw vereniging.


Geen brancheorganisatie of lokale vereniging? Ondernemers in het mkb kunnen ons steunen als Vriend. Klik hier voor meer informatie