Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt.
Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

Webinar Wet bestuur en toezicht rechtspersonen
1504
Vrijwel alle verenigingen en stichtingen in Nederland moeten vanaf 1 juli 2021 voldoen aan de nieuwe wet WBTR, de wet bestuur en toezicht rechtspersonen. Het is belangrijk hierop voorbereid te zijn. Het is wel wat werk om dit goed te doen.
1604
In deze interactieve, online Masterclass van MalieAcademy op 16 april neemt Ivan Pouwels ons mee in de ontwikkelingen van verenigingen pre-, tijdens en post-Covid. Wat waren de grote trends in verenigingsland begin 2020? Wat zijn deze nu en wat verwachten we post-Covid?

1904
Heeft u innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen in de watersector? En wilt u zakendoen, contacten opbouwen en/of uw netwerk uitbreiden in Marokko? Neem dan van 19 tot en met 22 april deel aan de virtuele handelsmissie naar Marokko.

2004
Op DINSDAG 20 APRIL 2021 organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Waterschapbestuurders Bedrijven/NVWB een virtuele bijeenkomst via MS Teams over actuele dossiers rond water / waterschappen. Naast waterschapsbestuurders nodigen wij ook van harte leden van VNO-NCW en MKB-Nederland uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

2104
Woensdag 21 april 2021; informatie en toelichting over de (soms complexe) regels van het handelsakkoord met het Verenigd Koninkrijk, gericht op de dienstensector

2904
Donderdag 29 april 2021 i.s.m. Bouwend Nederland en Techniek Nederland.Veilig werken met kwartsstof in de bouw en techniek

1805
Met veel plezier nodigen we u uit voor het eerste landelijke DGA-congres op 18 mei 2021 van VNO-NCW en MKB-Nederland. Een middag waarin directeuren-grootaandeelhouders en familiebedrijven centraal staan. Het congres duurt van 16.00 – 17.30 uur.

2206
Bent u actief op het gebied van HealthTech, Smart Logistics of Fintech en wilt u zakendoen in Zuid-Afrika? Neem dan van 22 juni tot en met 25 juni deel aan de virtuele techmissie naar Zuid-Afrika.