Activiteitenagenda

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

Tijdens evenementen kan door beeldmakers van organisatoren foto- en filmmateriaal worden gemaakt. Deze beelden kunnen zij eventueel publiceren via print of digitale kanalen. Op deze beelden kunt u bedoeld of onbedoeld worden vastgelegd. Mocht u dit als een probleem ervaren, raden wij u aan dit te melden via ons contactformulier.

Brexit-bijeenkomst voor de agrosector op 28 juni in Naaldwijk
2910
Brexit zorgt niet alleen voor druk op de Engelse markt, de economische consequenties gaan veel verder. Bent u voorbereid? Experts vertellen over de impact voor de tuinbouw.
3010
Op vrijdag 30 oktober organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Waterschapbestuurders Bedrijven/NVWB de jaarlijkse bijeenkomst over actuele dossiers rond water waterschappen. Naast waterschapsbestuurders nodigen wij ook van harte leden van VNO-NCW en MKB-Nederland uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

0311
Bent u actief op het gebied van duurzame mode en textiel of watertechnologie? En wilt u zakendoen in Italië? Neem dan deel aan de virtuele handelsmissie op 3 en 4 november met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Het overkoepelende thema van deze missie is ‘circulaire economie’.

0511
Join this digital roundtable discussion via livestream! This roundtable includes USA experts and entrepreneurs and is initiated by NLinBusiness and WTC Netherlands Alliance. The entire program will be in English.

0511
Onder het motto ‘Dare to Care!’ organiseert Veiligheid Voorop een online Veiligheidsdag 2020 in een reeks van drie bijeenkomsten (november en januari) van 1 en 2 uur.

1311
Als besturen een vak is, is bestuurder zijn in een branchevereniging een vak apart. De MalieAcademy biedt daarom de eendaagse masterclass: Word een goede branchebestuurder, inleiding besturen bij een branchevereniging. Wegens succes is er een extra dag op 13 november.

1611
Maandag 16 november; organisatie: Global Compact Network Netherlands

0912
De aanmelding voor de Stoffendag 2020 op 9 december is geopend.