BWPN

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact

De BWPN is de beroepsorganisatie voor weddingplanners. Een bloeiende organisatie met een vernieuwend vak. De BWPN is de beroepsorganisatie voor weddingplanners en kent een traditie van ruim 15 jaar vernieuwing in een pionierend vakgebied.

 

BPWN is een eigentijds en open platform, waaraan professionals zich op allerlei manieren kunnen verbinden. De één kiest voor een actieve rol binnen de organisatie. De ander maakt gebruik van het brede aanbod aan inhoudelijke bijeenkomsten om bij te blijven en vakgenoten te ontmoeten.
Anderen participeren in de discussies en kennisuitwisseling via meetings en sociale media. De BWPN is er voor de hele beroepsgroep.

 

We zijn een inspirerend platform voor álle weddingplanners in Nederland. Een netwerk en thuishaven, voor vakgenoten die werken aan hun ontwikkeling. We geven richting en impulsen aan de voortdurende professionalisering van het vak. We inspireren en faciliteren de beroepsgroep om steeds beter te worden. Daarnaast nemen we het voortouw in de positionering van het vak en de beroepsgroep.

Samengevat staat de BWPN de voor drie professionalisering,positionering en belangenbehartiging.

 

Adres: Veilingweg 8 | 3981 PC | Bunnik
Aanwezig op dinsdag en donderdag
T: 030-2280327 (di/do 09.00uur -12.00uur)
E: danielle@bwpn.nl
W: www.bwpn.nl | www.owpn.nl
W: Z H O O S H