Oranje Handelsmissiefonds maakt tien winnaars bekend

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
23-11-2016

Een jaar lang begeleiding van ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland om internationaal aan de weg te timmeren. Dat is waar de tien winnaars van het Oranje Handelsmissiefonds 2016 hun voordeel mee kunnen doen.

 

Beste exportplan

Vanmiddag reikten Pieter Elbers (president-directeur KLM), Ralph Hamers (ceo ING Groep), Michaël van Straalen (voorzitter MKB-Nederland) en Matthijs van Bonzel (Nederlands ambassadeur in Spanje) op Schiphol de prijzen uit aan de tien ondernemers met het beste exportplan (Aerofilm Systems, Dopper, Globemilk, Holland Water, Klaver Fietsparkeren, Milgro, Patta, TinyEYE, Yalp, ZAZU).

 

Internationale potentie

Volgens de jury was het opvallend hoe veelzijdig de plannen en ambities van Nederlandse ondernemers zijn. Zo zijn er de gevestigde ondernemers die al jaren actief zijn in verschillende landen en moeite hebben om voet aan wal te krijgen in een specifiek land. Maar ook zagen ze ‘jonge talenten met een waanzinnig idee met veel internationale potentie’.