Gulf Business Dialogue

22 Januari 2021

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Vrijdag 22 Januari 2021
Tijd:
9.30-12.45
Locatie:
online
Kosten:
gratis

Wilt u meer weten over zakendoen in de Golfregio? Neem dan deel aan de Digital Gulf Business Dialogue op vrijdag 22 januari 2021!

 

Tijdens dit live event praten experts uit de regio u bij over de laatste economische ontwikkelingen. U hoort over ervaringen van Nederlandse ondernemers die u voorgingen en u leert pitchen met impact. Ten slotte kunt u 1-op-1 in gesprek gaan met diplomaten uit de Golfregio. Na afloop van dit evenement kent u de ongeschreven regels van de lokale zakencultuur. Bovendien laat het evenement zien hoe de Rijksoverheid u kan ondersteunen bij uw ambities.

 

De Golfregio

De Golfregio is een interessante markt voor ondernemend Nederland. Veel Nederlandse bedrijven hebben de weg naar de Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Koeweit, Saoedi-Arabië, Oman en Qatar al gevonden. De komende jaren investeren overheden en private partijen in de Golfregio miljarden in watertechnologieën, duurzame energie en voedselzekerheid. Nederlandse innovatieve diensten, producten en kennis helpen daarbij.

 

De Nederlandse overheid ondersteunt ondernemers met informatievoorziening, activiteiten, subsidies en overige financiering om kansen te helpen verzilveren. Ook doet Nederland mee aan de wereldtentoonstelling EXPO 2020 Dubai (van oktober 2021 tot april 2022). Het nationaal thema is ‘Uniting Water, Energy and Food’. Het internationale karakter van de EXPO 2020 Dubai biedt kansen om u te positioneren in de Golfregio. Op de Gulf Business Dialogue hoort u hoe u hier als ondernemer gebruik van kunt maken.

 

Na de Gulf Business Dialogue kunt u goed voorbereid op pad. Een mogelijke vervolgstap voor u en uw bedrijf in de Golfregio is deelname aan de digitale handelsmissie naar de Verenigde Arabische Emiraten, Qatar en Oman in maart. Deze missie richt zich op water, energie, voedsel en gezondheidszorg.

 

Programma

Zie de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

Aanmelden

Meld u aan voor dit gratis evenement. De uiterste aanmelddatum is 22 januari.