Bijeenkomst Waterschapsbestuurders gaat online

30 Oktober 2020

Stuur ons een bericht


We proberen binnen 2 werkdagen te reageren.
Verder gelden deze spelregels.
Annuleren
? Contact
Datum:
Vrijdag 30 Oktober 2020
Tijd:
09.00-11.00 uur
Locatie:
online bijeenkomst via MS Teams
Doelgroep:
Naast waterschapsbestuurders nodigen wij ook van harte leden van VNO-NCW en MKB-Nederland uit

Op vrijdag 30 oktober organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Waterschapbestuurders Bedrijven/NVWB de jaarlijkse bijeenkomst over actuele dossiers rond water waterschappen. Naast waterschapsbestuurders nodigen wij ook van harte leden van VNO-NCW en MKB-Nederland uit om deze bijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomst zal van 9:00 tot 11:00 uur virtueel plaatsvinden via Microsoft Teams. Geef u op via deze link.

 

Tijdens de bijeenkomst praten MKB-Nederland en VNO-NCW u bij over onze lobby voor het behoud van de geborgde zetels, de herziening stelsel waterschapsbelastingen en we blikken vooruit naar de verkiezingen van 2023. Uiteraard bieden we tijd en gelegenheid voor discussie en onderlinge uitwisseling van ervaringen.

 

Vanaf 10.30 uur zal de NVWB haar Algemene Ledenvergadering houden. Niet-NVWB leden zijn als toehoorder van harte welkom bij deze ALV. De agenda voor dit onderdeel wordt aan de leden toegestuurd door het secretariaat van de NVWB. De bijeenkomst eindigt in ieder geval uiterlijk om 11.00 uur.

Lees meer over